Toluna新功能 – 我喜歡這個內容

親愛的會員,

我們推出了 “我喜歡” 功能,讓您對其他Toluna會員創作的內容表示感謝。

如果您創作的內容收到大量的 “我喜歡”,它將由Toluna團隊檢查,您可能獲得一些額外的積分!

如何知道有多少會員對您創作的內容投了 “喜歡” 票?
點擊您要查看的 “投票” 或 “話題” 標題,”我喜歡這個內容” 的數量將顯示在綠色箭頭旁邊。

TWp

您喜歡這個新功能嗎?對此有任何意見或建議嗎?
按此分享您的意見!

Toluna團隊

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s