請注意: 有關垃圾內容事項

親愛的會員,

大家可能不時都會看到類似下圖的垃圾內容

SPAM

我們相信是一些外國的誘騙集團故意在我們的網站註冊成為會員並發佈這些內容在社區上。我們團隊會在發現這些內容時馬上把它刪除並會把該帳戶封鎖。但我們未必能在這些內容發佈後第一時間把它刪除,所以在這期間,請各位會員不要把自己的聯絡資料(包括電郵地址)回應在留言內。

而且,為了保護私隱安全,我們的網站並不接受任何要求其他會員提供聯絡方式(例如電郵地址, 手機號碼, Facebook帳戶等)的內容,當我們發現相關內容,我們就會把它刪除。

為大家帶來不便,我們十分抱歉。

感謝您!
Toluna團隊

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s